Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Wren

+4
little.princess
Potterhead
BlairWaldorf
cherry.bomb
8 posters

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1Wren Empty Wren Sub Feb 04, 2012 6:34 pm

cherry.bomb

cherry.bomb
Administrator
Administrator

1. Julian Morris, koji igra Wrena, ubica je u filmu "Sorority Row" i neko na koga ne biste posumnjali.
2. Ali je volela starije momke. I Wren je možda voleo mlađe devojke... na kraju krajeva, ipak je bio sa Spenser. Možda on ima istoriju sa Ali za koju mi tek treba da saznamo.
3. Pojavio se u prvoj epizodi serije, kad su devojke počele da dobijaju poruke, a pojavio se i u prvih 8 epizoda druge sezone. Jedan od producenata serije je izjavio rano u drugoj sezoni da smo -A videli rano u prvoj sezoni, kao i kasnije u drugoj.
4. On je veoma šarmantan, tako da može lako da razgovara s ljudima, a da ne bude sumnjiv.
5. Duže vreme devojke nisu znale kako on izgleda, tako da ih je mogao lako posmatrati, jer ipak nisu znale kako on izgleda, sem Spenser.
6. Nismo videli njegovu porodicu i nemamo dokaza o tome gde je bio tokom njegovog dužeg odsustva, nakon što ga je Melisa izbacila.
7. Nikad nismo videli unutrašnjost njegovog stana i šta tamo sve drži.
8. Bio je sa Melisom, što je povezano sa vezom između Melise i Iana, sa kojim je Ali bila.
9. Na kraju treće epizode druge sezone, neko kupuje Melisin prsten od prodavca. Wren verovatno dobija pristojne pare radeći u bolnici i zbog toga je u mogućnosti da ga priušti. Prodavac od samog početka nije verovao da je prsten zaista od Spenser, a Wren je mogao reći da je njegov i da je nameravao da ga da drugoj ženi (onda bi ispalo da je Spenser ljubomorna i da je u tom slučaju slagala).
10. Radeći u bolnici, mogao je lako da ubrizga u Emilinu krv HGH, da ispadne da pije one tablete.
11. U osmoj epizodi druge sezone Emili dobija poruku sa onom bocom iz bolnice, Wren je to lako mogao namestiti.
12. Wren je dobar masažer, U pilot epizodi, Wren je masirao Spenser i ona je uživala. U desetoj epizodi druge sezone, -A daje Emili masažu, koja je takođe uživala, zbog čega je bila ubeđena da je to samo masažer.
13. U dvanaestoj epizodi druge sezone, Spenserina lutka je rekla "Drži Tobija na sigurnom". Da bi to ispunila, Spenser je morala da raskine s njim. Wren ju je odmah našao i posle toga je poljubio. Nešto što bi -A sigurno iskoristio u svoju korist.
14. Po mom mišljenju, Spenser je "najjača lažljivica". Wren je očigledno zainteresovan za nju.
15. Kao što je jedan od producenata serije rekao, glas od -A smo već čuli u seriji - Wrenov smo čuli.
16. U 16. epizodi, kad su Aria i Spenser išle u Filadelfiju da nađu nešto o -A, Aria je spomenula da se Melisin stan nalazi blizu, a Wren je očigledno išao u stan dok je bio sa Melisom.
17. Poslednje, Wren voli Spenser - zar ne bi gurnuo Iana da je spasi?

Još nešto: vidite slovo "A" oko njegovog vrata? Još jedan znak!
Wren 41917410

https://twitter.com/NumbersAreBad95

2Wren Empty Re: Wren Pon Feb 06, 2012 6:49 pm

BlairWaldorf

BlairWaldorf
Moderator
Moderator

Sve to moze da bude, ali mislim da nije Wren...ne bi imalo smisla...

3Wren Empty Re: Wren Ned Feb 12, 2012 8:54 pm

Potterhead

Potterhead
Everyone needs some freedom.

Okej, ovo je stvarno moguće.
Sad su svi postali sumnjivi. :O

4Wren Empty Re: Wren Pon Feb 13, 2012 1:24 pm

cherry.bomb

cherry.bomb
Administrator
Administrator

12. Wren je dobar masažer, U pilot epizodi, Wren je masirao Spenser i ona je uživala. U desetoj epizodi druge sezone, -A daje Emili masažu, koja je takođe uživala, zbog čega je bila ubeđena da je to samo masažer.
13. U dvanaestoj epizodi druge sezone, Spenserina lutka je rekla "Drži Tobija na sigurnom". Da bi to ispunila, Spenser je morala da raskine s njim. Wren ju je odmah našao i posle toga je poljubio. Nešto što bi -A sigurno iskoristio u svoju korist.
Meni ovo stvarno zvuci kao dobra teorija ali osim Spencer zasto bi maltretirao ostale devojke?Hajde pod pretpostavkom da je i on bio sa Alison ali opet to nema veze sa njima, one njega nisu poznavale od ranije..:\

5Wren Empty Re: Wren Pon Feb 13, 2012 1:36 pm

Potterhead

Potterhead

Možda jesu, samo se ne sećaju. Možda su ga mučile kao Monu a ne znaju da je to on. Lololol šalim se. xD
Nemam pojma, ali stvarno su sad svi postali sumnjivi i sve je moguće.
Ja samo hoću da se iznenadim. :D

6Wren Empty Re: Wren Pon Feb 13, 2012 2:42 pm

cherry.bomb

cherry.bomb
Administrator
Administrator

Potterhead ::
Haha, me too. Smile Nadam se da cu se sokirati, mada tesko jer je meni svako sumnjiv i na svakog sam pomislila bar sto puta hahahha. xD

7Wren Empty Re: Wren Pon Feb 13, 2012 2:43 pm

Potterhead

Potterhead

E pa baš to. xD
Ali sigurna sam da će dobro odraditi. ^^

8Wren Empty Re: Wren Pon Feb 13, 2012 3:58 pm

little.princess

little.princess
Administrator
Administrator

Potterhead ::Možda jesu, samo se ne sećaju. Možda su ga mučile kao Monu a ne znaju da je to on. Lololol šalim se. xD

Ahahahahhahahahah :D Laughing

I ja hoću. Ali sve ovo što su napisali se lepo uklapa u to da je on A.
Na kraju će ispasti da su svi sem Toby-ja, Caleba, Ezre, lažljivica i njihovih roditelja A. XD
Znači neverovatno.
Ali ja ipak mislim da će to biti neko povezan sa Jasonom ili možda čak i on...

http://gossip-girl.forumsr.com/

9Wren Empty Re: Wren Pon Feb 13, 2012 4:50 pm

phoenix00

phoenix00
Oh, I would like to lie.
Oh, I would like to lie.

Ja se nadam da nije Wren, i mislim da nije. A pošto sam čula (vrv ste i vi) da se Ian Harding smejao kad je čuo ko je A, onda postoji mogućnost da je neka glupost što se ponovo nadam da nije.
I sve ove činjenice gore se uklapaju, ali za gotovo svakog lika možeš da nađeš takve stvari, tako da nemam pojma... Slažem se sa vama da želim da se iznenadim i začudim kad saznam ko je. (:

10Wren Empty Re: Wren Pon Feb 13, 2012 5:58 pm

BlairWaldorf

BlairWaldorf
Moderator
Moderator

Joooj, i ja se nadam da nije neka glupost^
Kao sto gore napisala, sve ovo moze da bude, ali ne bi imalo smisla da je on A...one ga nisu poznavale od ranije...pa i da ima veze sa Alison, nema veze sa njima...ima jedino sa Spencer, ali ni nju nema razloga da muci xD

Ja mislim da se necu previse iznenaditi jer sam na bas svakog lika (nisam samo na njihove roditelje xD) pomislila bar nekoliko puta da je A...moze me bas iznenaditi samo neka glupost :/

11Wren Empty Re: Wren Ned Feb 26, 2012 5:46 pm

dunnnja

dunnnja
Have a secret?
Have a secret?

Potterhead ::Okej, ovo je stvarno moguće.

Haha, slažem se. :DD

12Wren Empty Re: Wren Ned Mar 04, 2012 10:28 am

You Just Love Me

You Just Love Me

Imam smisla sve sto si navala, ali nekako mi Wren ne izgleda k'o A, al aj vidjecemo. xD

13Wren Empty Re: Wren Pet Avg 24, 2012 8:16 am

Inny ○

Inny ○
Hi! I know everything

Potterhead ::Okej, ovo je stvarno moguće.

Upravo tako.

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

Copyright © Pretty Little Liars | Hosted by: Forumotion

Free forum | ©phpBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Signalizirajte zloupotrebu | Cookies | Latest discussions