Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Ezra Fitz

+7
dunnnja
Draco's bitch ♥
BlairWaldorf
Wwinner
little.princess
cherry.bomb
phoenix00
11 posters

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1Ezra Fitz Empty Ezra Fitz Pon Feb 13, 2012 7:12 pm

phoenix00

phoenix00
Oh, I would like to lie.
Oh, I would like to lie.

Ja lično ne mislim da je Ezra A, ali zanimljiva je teorija i zanima me šta vi mislite o tome? (:

U epizodi "Can you hear me now?", Aria pominje njegovu kucaću mašinu, a kasnije, kad Ela primi pismo, iskucano je kucaćom mašinom.

Takođe u epizodi "Can you hear me now?", na početku, devojke vide Ezru na biciklu. Nekoliko momenata kasnije, devojke vide papir sa Alinom slikom, na kome piše "Ding dong kučka je mrtva".

U "Keep your friends close", Ezra vidi Ariu sa Noelom i kaže da je okej sa tim, ali kasnije, Aria primi poruku od A koja kaže da pročita 22 stranu knjige, gde je, oh iznenađenja, Ezrina pesma!

A, bio je u Mona Kampu u noći kada je Hana udarena kolima. Sigurno je video Hanu kad je stigao!

I ko bi drugo mogao da prevari Noela stavljajući odgovore s testa u njegov ormarić! To je bio Ficov test, on je imao odgovore a morao je da se otarasi Noela!

I stvarno ne postoji način na koji bi A mogla da zna da su Aria i Ezra imali izlazak van grada, to mora da je bio posao iznutra kad je Hana primila kartu da je da Arijinoj mami!

Bio je tu u većini slučajeva kad se neka A-stvar desila ili neka A-poruka bila poslata!
-sahrana
-poruke u školi
-sa "Ding dong kučka je mrtva" stvari
-u kampu Mona
-Homecoming
-Dance-a-thon
-stvar sa izlaskom van grada sa Ariom.

Veoma je sumnjiv, ali... Nemoguće je da je (neprimećeno) bio na:

-Noelovoj žurki (kad su Emiline slike ukradene)
-žurki koju je Mona organizovala za Hanu
-u bolnici.

Izvor: klik

2Ezra Fitz Empty Re: Ezra Fitz Pon Feb 13, 2012 7:28 pm

cherry.bomb

cherry.bomb
Administrator
Administrator

Ovo se cini veoma zanimljivim, pogotovu zato sto je on stalno tu i vrzma se okolo..Wink
Mada koliko me secanje sluzi u prvoj sezoni kada je Arija bila kod njega u stanu zaboravila je telefon i pocele su da stizu poruke od A koje je on procitao pa je posle bio ljut...
A ovo za kucacu masinu sam videla u bas mnogo teorija oko njega ali ima font u wordu da se pise kao na masini xD Mozda je to stavljeno samo da bi nas omelo sa pravog traga...

https://twitter.com/NumbersAreBad95

3Ezra Fitz Empty Re: Ezra Fitz Pon Feb 13, 2012 7:45 pm

little.princess

little.princess
Administrator
Administrator

Iskreno za svakoga može da se naprave ovakvi ubedljivi profili. Možemo i moramo sumnjati na svakoga.
Ali meni srce kaže da Ezra ne može biti A. Smile

http://gossip-girl.forumsr.com/

4Ezra Fitz Empty Re: Ezra Fitz Pon Feb 13, 2012 9:02 pm

Wwinner

Wwinner
Hi! I know everything

Nije Ezra, bar ja tako mislim. Ako jeste, previše je dobro osmišljeno da bi bilo istinito XD

5Ezra Fitz Empty Re: Ezra Fitz Pon Feb 13, 2012 10:54 pm

little.princess

little.princess
Administrator
Administrator

Još nečija teorija o Ezri:
1. A didn't come up until Ezra turned up. Why would he go to Ali's funeral, anyway?
2. Marlene King said that, in the first season finale, one of the girls would have a fight with Ali's killer. So if Ian isn't the killer, what about Aria's fight with Ezra about Jackie?
3. In the first mid-season finale, Hanna was run over by a car because, according to A, "she knew too much." So if A wasn't Noel, it could be Ezra because Hanna saw him and Aria together.
4. When Ezra had his book reading it said about everything the ‘girl’ had known drifting into the summer sky. Who died in the summer? Ali.
5. Ali had a thing for older guys and well, Ezra is going out with a sixteen year old.. seems like he has a thing for younger girls...

Šta mislite sada? xD

More:

”- In episode 204, the sign outside of the pawn shop with Dr. Lars Thorwald says “Someone’s watching you…” That is a reference to the Hitchcock film “Rear Window” but reminds me of 1984 and “Big Brother is always watching you.” In episode 19 of season 1, Jenna references that same quote from 1984 to Aria in the bathroom right after Aria sees Jenna talking to Ezra. Possible reference to Ezra being another N.A.T. club member as well as A and seeing all? The eyes on the sign are also zoomed in on. Once again, a nod to eyes. The poster also almost EXACTLY resembles one for Dr. T.J. Eckleburg in The Great Gatsby, yet another novel Ezra had his class read…and it happens to be by F. Scott FITZgerald. “

6Ezra Fitz Empty Re: Ezra Fitz Uto Feb 14, 2012 2:35 am

phoenix00

phoenix00
Oh, I would like to lie.
Oh, I would like to lie.

Sve ovo deluje prilično ubedljivo. Ne znam. Ali meni se uopšte uopšte ne bi svidelo da je Ezra A, i ne mislim da jeste, uprkos ovome. xD

7Ezra Fitz Empty Re: Ezra Fitz Uto Feb 14, 2012 11:36 am

little.princess

little.princess
Administrator
Administrator

Ne verujem ni ja. Ali sve deluje tako uverljivo. xD
And what if Aria was the strongest liar?
Ipak ona je jedina koja je uspela da sačuva tajnu o Bajronu cele 3 godine i da se uz sve to ponaša normalno....

8Ezra Fitz Empty Re: Ezra Fitz Pet Feb 17, 2012 10:18 am

BlairWaldorf

BlairWaldorf
Moderator
Moderator

Aria je u knjizi cuvala tajnu tri godine, msm da je u seriji samo jednu ili dve^
O boze, sve je tako uverljivo xD mnogo su dobre ove teorije Smile ali ne bi bilo dobro da je on A...nema razloga...mozda i ima, ne znam...ali sve se tako dobro slaze xD
On je mogao staviti onu diplomu iz Holisa kod Dr. Sullivan Smile
Kad su producenti rekli ko je A, Ezra se smejao xD Ali, ja se ipak nadam da nije on A xD

9Ezra Fitz Empty Re: Ezra Fitz Sub Feb 18, 2012 6:35 pm

Draco's bitch ♥

Draco's bitch ♥
Someday I'll be you.
Someday I'll be you.

Ja sam isto razmisljala o tome, sve je moguce xD

10Ezra Fitz Empty Re: Ezra Fitz Ned Feb 26, 2012 5:41 pm

dunnnja

dunnnja
Have a secret?
Have a secret?

Zanimljive su ove činjenice, ali iskreno mislim da nema šanse da je Ezra, zašto bi on pokušao da odalji sebe od Arije? Ne znam, slažem se sa postom iznad, sve je moguće. :D

11Ezra Fitz Empty Re: Ezra Fitz Ned Mar 04, 2012 10:33 am

You Just Love Me

You Just Love Me
Everyone needs some freedom.

Interesantna teorija, ali opet da li bi on razdvajao njiga i Ariu?!

12Ezra Fitz Empty Re: Ezra Fitz Ned Mar 04, 2012 4:08 pm

little.princess

little.princess
Administrator
Administrator

I ja takođe ne verujem da je on A., ali kada bi bio onda moramo da shvatimo da ta osoba sigurno nije Ezra koga poznajemo..

13Ezra Fitz Empty Re: Ezra Fitz Ned Mar 04, 2012 7:24 pm

You Just Love Me

You Just Love Me

Ne znam. Meni oj jednostavno ne ide nikako kao A,al' to je samo teorija.

14Ezra Fitz Empty Re: Ezra Fitz Pon Jul 16, 2012 4:18 pm

Simline

Simline
Hi! I know everything

Znam da ima i ženskih osoba u timu, ali baš bi ako su i muškarci tu pisali Bitches... yeah right.
Može biti, i ako se gledaju neke stvari on je iza Mone najsnažniji A i ima snagu kada je trčao kroz šumu i u onom stakleniku

15Ezra Fitz Empty Re: Ezra Fitz Uto Jul 24, 2012 6:42 am

αɴɢel*

αɴɢel*
Oh, I would like to lie.
Oh, I would like to lie.

little.princess ::Ali meni srce kaže da Ezra ne može biti A. Smile

Ne, ne i nee Razz

16Ezra Fitz Empty Re: Ezra Fitz Pet Avg 24, 2012 8:15 am

Inny ○

Inny ○
Hi! I know everything

Za sve ove motive koje ima Ezra, može biti kriva i Aria. Mislim da Ezra nije povezan s A timom. Moje mišljenje.

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

Copyright © Pretty Little Liars | Hosted by: Forumotion

Free forum | ©phpBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Signalizirajte zloupotrebu | Cookies | Latest discussions