Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Alison’s Twin Theory

+4
BlairWaldorf
phoenix00
cherry.bomb
little.princess
8 posters

Idi na stranu : Prethodni  1, 2

Ići dole  Poruka [Strana 2 od 2]

26Alison’s Twin Theory - Page 2 Empty Re: Alison’s Twin Theory Pon Feb 20, 2012 4:35 pm

Draco's bitch ♥

Draco's bitch ♥
Someday I'll be you.
Someday I'll be you.

Moguce, kao naslednik A xD

27Alison’s Twin Theory - Page 2 Empty Re: Alison’s Twin Theory Pon Feb 20, 2012 7:16 pm

little.princess

little.princess
Administrator
Administrator

Pa sigurno. Isto kao u knjigama. Bila je Mona, pa kad ona odapne dolazi Alison. xD

http://gossip-girl.forumsr.com/

28Alison’s Twin Theory - Page 2 Empty Re: Alison’s Twin Theory Ned Mar 04, 2012 10:25 am

You Just Love Me

You Just Love Me
Everyone needs some freedom.

Jojj , sliku sam tek sad skontala. Knjige nisam citala, tako da ne znam bas svaki detalj, ali postoje dve teorije po meni. Prva je da Alison ima blizanku, a druga je da to radi neko ko se zeli osvetiti Alison i ovim cetrima.

Opet, sad mi je palo na pamet. Sjecate se 2 ep. 1 sezone, kad je Jenna bila na klupi i rekla "Send the messages". Vjerujem da je i ona umjesana u cijelu A stvar.

Poslednji izmenio You Just Love Me dana Ned Mar 04, 2012 7:22 pm, izmenjeno ukupno 1 puta

29Alison’s Twin Theory - Page 2 Empty Re: Alison’s Twin Theory Ned Mar 04, 2012 5:39 pm

cherry.bomb

cherry.bomb
Administrator
Administrator

You Just Love Me ::
Opet, sad mi je palo na pamet. Sjecate se 2 ep. 1 sezone, kad je Jenna bila na kupi i rekla "Send the messages". Vjerujem da je i ona umjesana u cijelu A stvar.
To!:D Ja sam bila skroz zaboravila na to i skoro sam se setila ali tu je bio kraj ep, koliko se secam, i bas tada je stigla Emili poruka ali nismo videli od koga je. :$

https://twitter.com/NumbersAreBad95

30Alison’s Twin Theory - Page 2 Empty Re: Alison’s Twin Theory Ned Mar 04, 2012 7:21 pm

You Just Love Me

You Just Love Me

Cam Rivers ::
You Just Love Me ::
Opet, sad mi je palo na pamet. Sjecate se 2 ep. 1 sezone, kad je Jenna bila na kupi i rekla "Send the messages". Vjerujem da je i ona umjesana u cijelu A stvar.
To!:D Ja sam bila skroz zaboravila na to i skoro sam se setila ali tu je bio kraj ep, koliko se secam, i bas tada je stigla Emili poruka ali nismo videli od koga je. :$

Nekako me sve vuce prema Jenni. Ipak ona ima razliga da ih najvise mrzi. A opet mozda je teorija o blizankama tacna i mozda su A zapravo Jenna i Alisonina sestre ili Alison.

Mogucnostima nikad kraja! xD Imam bujnu mastu!

31Alison’s Twin Theory - Page 2 Empty Re: Alison’s Twin Theory Sub Mar 24, 2012 1:42 pm

little.princess

little.princess
Administrator
Administrator

Imam neku novu teoriju o ovome. Zapravo ista samo ima male izmene. xD
Alison je bila normalna devojka koja se družila sa curama. Ponekad je bila zla, ali tipična tinejdžerka.
Imala je sestru bliznakinju (u knjigama Courtney) koja je bila smeštena u onoj instituciji u kojoj je sada Mona. Courtney je pobegla iz te institucije i počela da se pojavljuje u Rouzvudu, što nikome nije bilo čudno, jer su mislili da je ona Alison. Pojavila se kući i pročitala Alin dnevnik i saznala kako ona vodi jedan normalan i divan život pun prijatelja i ljubavi, a to je nešto što ona nije imala.
Postala je ljubomorna i htela je da preuzme Alin život i zbog toga je ucenjivala porukama predstavljajući se da je A. Kasnije je čak i ubila, ali je onda shvatila da više ne sme da se pojavljuje u javnosti, jer bi je svi prepoznali, pa je odlučila da preuzme drugu Alinu ličnost tj. Viviene Darkbloom. Ofarbala je kosu i kada bi je neko video ne bi ni posumnjao da je to Ali ili njena bliznakinja.
Tada je nastavila sa ucenama i ponudila Moni, možda Jenni, Lucasu i svima koje je Ali mučila da se udruže i osvete im se svima zajedno, jer je celog života smatrala Ali za krivca zbog koga ona ne živi normalnim životom.
So what do you think? Smile

32Alison’s Twin Theory - Page 2 Empty Re: Alison’s Twin Theory Sub Mar 24, 2012 2:16 pm

BlairWaldorf

BlairWaldorf
Moderator
Moderator

Wow! Bas je dobro Smile za sve sto si napisala mislim da je moguce Wink jesi li gledala 25-u ep? ja jos nisam...

33Alison’s Twin Theory - Page 2 Empty Re: Alison’s Twin Theory Sub Mar 24, 2012 2:20 pm

little.princess

little.princess
Administrator
Administrator

Hvala. :D ^^
Jesam. Pa zbog kraja epizode sam ovo nekako skapirala xD

34Alison’s Twin Theory - Page 2 Empty Re: Alison’s Twin Theory Sub Mar 24, 2012 3:10 pm

Draco's bitch ♥

Draco's bitch ♥
Someday I'll be you.
Someday I'll be you.

Aaa bas dobroo ^^

35Alison’s Twin Theory - Page 2 Empty Re: Alison’s Twin Theory Sub Mar 24, 2012 4:50 pm

little.princess

little.princess
Administrator
Administrator

Haha, hvala. A biće fora ako stvarno ovako stave. XD

36Alison’s Twin Theory - Page 2 Empty Re: Alison’s Twin Theory Pon Jul 16, 2012 4:10 pm

Simline

Simline
Hi! I know everything

Rekli su da u Hello. specialu u alisinoj sobi vidi hrpa detalja koja ukazuje tko je A. Ajde ako je netko iam malo prošvrljajte i pogledajte po sobi. Jer ja više neam epizodu, a imam limit pa neću skidati.

--- i ovo što si gore napisala je dosta dobro jer ako se gleda alison(lažna ili prava) je nestala u tih godinu dana dok je Ali nestala ...

37Alison’s Twin Theory - Page 2 Empty Re: Alison’s Twin Theory Sre Jul 25, 2012 6:07 pm

little.princess

little.princess
Administrator
Administrator

^Imaš u prvom postu sliku i objašnjenje citata. Smile
Evo slike opet
Alison’s Twin Theory - Page 2 Tumblr_lxattnYeaA1r5klsjo1_400

ALISON/VIVIAN DARKBLOOM/COURTNEY
>The red coat belongs to Alison/Vivian.
>In 2x25, when Mona catches Alison spying on someone, she says"the Ali D needs something from Mona Vanderwaal," implying Alison is about to ask her to do something. This could have come to fruition as per Mona's last words to someone in a red coat at the end of the episode, "I did everything you asked."
>Mona is clutching the Queen of Hearts at the end of 3x03 - the identical faces on the card suggest Ali and her twin. And Mona mentioned the solitaire game “Blondes and Brunettes” earlier, which might be a reference to Ali/Vivian being one “solitary” person.

38Alison’s Twin Theory - Page 2 Empty Re: Alison’s Twin Theory Pet Avg 24, 2012 8:08 am

Inny ○

Inny ○
Hi! I know everything

U ovu teoriju vjerujem nekako najviše, najviše ima motiva i jako dobro je smišljena. Volim priče o blizancima, i iako je u seriji drugačije nego u knjizi, nadam se da će iskoristiti ovu teoriju također.

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 2 od 2]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2

Similar topics

-

» Alison DiLaurentis

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

Copyright © Pretty Little Liars | Hosted by: Forumotion

Free forum | ©phpBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Signalizirajte zloupotrebu | Cookies | Latest discussions