Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Toby

4 posters

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1Toby Empty Toby Sre Avg 29, 2012 10:08 am

Inny ○

Inny ○
Hi! I know everything

U posljednjoj epizodi, pred kraj smo otkrili da je Toby "A" ili u "A Teamu". Prema mome mišljenju, sigurno je u "A teamu" ali nije glavni. Tako sam se razočarala. Nisam mogla vjerovati.

Podjelite svoje mišljenje o Toby-u kao "A".

2Toby Empty Re: Toby Sre Avg 29, 2012 11:41 am

Simline

Simline
Hi! I know everything

Nisam htio saznati tko je dok ne pogledam tek 1.9 kada dobijem net. I sad otvorim ovo i shit.
Nemogu vjerovati, pa da na neko je vrijeme nestao, jenna mu je sister zna dobro o tehnici i popravcima.

3Toby Empty Re: Toby Sre Avg 29, 2012 3:08 pm

Inny ○

Inny ○
Hi! I know everything

Istina, ali ako bolje razmislimo. Posljednji put rekao je Spencer: "Ako mi ti ne želiš reći, saznati ću sam." I onda otišao iz grada. Možda je otprije "A" a možda je samo u "A timu" kako bi zaštitio Spence i cure.

4Toby Empty Re: Toby Ned Sep 02, 2012 12:26 pm

little.princess

little.princess
Administrator
Administrator

Da se ovo otkrilo u prvoj sezoni uopšte me nebi čudilo. Toby je takođe produkt Alisoninog mučenja i ucenjivanja kao i Mona, Paige i slično.
Nakon svega kroz šta je Tiby prošao i nakon svega kroz šta je prošla Spence, mislila sam da je on stvarno voli i da je iskrena i dobra osoba, ali sada ne znam čemu da verujem.
Naravno može da se desi da je on tu kao dupli agent a da jeste ustvari dobar, ko bi ga znao. Uglavnom jedva čekam nastavak da saznamo. Smile

http://gossip-girl.forumsr.com/

5Toby Empty Re: Toby Pon Sep 03, 2012 12:49 pm

$AnjA

$AnjA
Have a secret?
Have a secret?

little.princess ::
Naravno može da se desi da je on tu kao dupli agent a da jeste ustvari dobar, ko bi ga znao.

Ja mislim da je on dupli agent Razz
Jer,zasto bi tako odjednom prikazali njegovo lice,umesto da nas muce da mi sami provaljujemo ko je to? :D
Ima tu neceg vise Smile

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

Copyright © Pretty Little Liars | Hosted by: Forumotion

Free forum | ©phpBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Signalizirajte zloupotrebu | Cookies | Latest discussions